Garantier vid hårtransplantation

På New Hair Clinic tycker vi det är viktigt att du blir nöjd med våra hårtransplantationer och vi är säkra på det vi utför, därför har vi garantier.

Vi garanterar att hårtransplantationen alltid sker under direkt ledning av svensk legitimerad läkare, och på ett till alla delar fullt professionellt sätt. Det innebär bland annat att vi är uppdaterade när det gäller senaste forskning och teknologi, och att vi använder de absolut bästa instrumenten på marknaden, och att vår personal är utbildad och har tillräcklig erfarenhet.

Resultaten kan variera från en patient till en annan, vilket beror på att alla har olika förutsättningar. I vissa fall finns problem som kan bero på individens allmänna hälsoläge och ”livsstil”, eller problem till följd av tidigare genomförda operationer i skalpen.

Resultaten kan också, till viss del, vara beroende av att eftervårdsinstruktioner följs. Under normala förhållanden överlever en stor majoritet av de hårsäckar, som inplanteras. Vi ser ytterst sällan komplikationer (exempelvis infektioner), som påverkar uppväxten av transplanterat hår. Genom att de flesta patienter bedöms ca ett dygn efter avslutad transplantation, upptäcker vi alltid infektioner, och kan sätta in behandling innan skada sker.

Skulle Du inte bli nöjd kommer vi tillsammans att analysera situationen för att försöka hitta en förklaring. Vi har ett generöst synsätt, och kommer ytterst sällan i konflikt med våra patienter. Det förutsätts dock att Du haft realistiska förväntningar på vad som kan uppnås utifrån Dina förutsättningar. Vi lägger ner stora resurser på konsultationer före behandling. Om hårtransplantation utförs på annan klinik efter det att du har opererats hos oss, bortfaller vårt garantiansvar för tidigare operationer. Likaså om du uppenbart missköter din eftervård.

Varför våra kunder återkommer till oss

 • “Stort tack för hjälpen till alla på NHC med att dölja mitt gamla FUT-operations-ärr tidigare i somras. Professionellt och trevligt bemött och i garanterat trygga händer 😊 Varma hälsningar Tomas”
  — Tomas
 • “Hej! Jag ville bara skicka ett stort tack till er för att ni fick mig att känna mig så välkommen och omhändertagen på er klinik. Tack för ett bra jobb och ett grymt trevligt bemötande. Trevlig helg.”
  — Helena
 • “Jag är själv mycket nöjd med mina två hårtransplantationer i mina vikar hos er. Så nöjd att jag inte längre upplever håravfallet som ett problem för mig. Tätheten både känns och ser bra ut. Ingen, inte ens frisören, kan se att jag gjort något med håret. Det är ju det bästa betyget man kan ge!”
  — Philip
 • “Hej!
  Idag för ett år sedan låg jag på bordet.
  Vill bara säga säga hej och så vill jag säga att jag är väldigt nöjd.
  Ha det fint! Härlig semester!”
  — Mattias
 • “Jag är otroligt nöjd och det växer så fort. Jag är medveten om att det tar tid, men det går fortare än jag anat. Har rekommenderar jättemånga till er. Hoppas ni alla får en underbar semester!”
  — Elias
 • “Jättefint mottagande och genomförande. Hela personalen var professionell och trevlig! Nu är det bara att låta naturen sköta resten. Kan varmt rekommendera New Hair Clinic.”
  — Thomas
 • “Bra mottagande. Personalen är proffsiga, noggranna och underbara.. Jag kände mig väl behandlad på mottagningen. Nu väntar jag med spänning på resultatet så om några månader får jag se men redan nu känner jag mig säker på att detta kommer bli kanon. Åter igen tack så mycket :)”
  — Jimmy
 • “Då jag tränar kontinuerligt och håller en bra fysisk form, ger mitt hår mig en helhet som jag saknade då jag ofta var rakad på huvudet tidigare. New Hair Clinic har verkligen gjort mig till en mer positiv pappa, sambo, kompis och kollega.”
  — Martin
 • “Jag måste säga att det blev ett riktigt lyckat resultat, det blev en otrolig skillnad och jag är oerhört nöjd, tror vartenda transplanterade hårstrå måste ha tagit sig för det blev både tätt och en fin naturlig hårlinje :).”
  — Johan
 • “Tack för att ni hjälpte mig att få tillbaka mitt hårfäste igen. Jag vill tacka er för ett utmärkt jobb. Nu kan man äntligen gå förbi en spegel utan att vilja gå och gömma sig.”
  — Lasse
 • “Stor skillnad redan! Tack, finns många jag visat detta för och som kommer göra det hos er.”
  — Christopher
 • “It was a really pleasant and positive experience at NHC.”
  — Amir