Vår historia

New Hair Clinic har 25 års erfarenhet av hårtransplantationer. Vi har bara arbetat med metoder där patientens naturliga hårsäcksgrupper omfördelas. Inte punch grafts, inte konstgjort hår. Du får tillbaka ditt eget hår, som växer naturligt livet ut. Många beskriver det som att ”bli hel igen”.

Grundaren Thomas Ribohn hämtade 1992 hem den revolutionerande strip-metoden (FUT) från en av dess främsta företrädare i Brasilien, dr Carlos Uebel. Innan dess utfördes hårtransplantationer i Skandinavien som punch grafts. Den nuvarande ägaren heter Eva Sjörin, och hon har funnits med på kliniken sedan 1995.

Vi arbetar idag främst med FUE metoden som vi började utföra redan hösten 2004. Vi är en modern hårtransplantationsklinik som utfört över 10 000 ingrepp. Vi behärskar, förutom FUE och FUT metoderna, även rekonstruktioner efter tidigare ingrepp som tex. punch grafts och skalpreduktioner. Du kan också få hjälp med ögonbrynstransplantation, polisonger, mustasch och skägg.

Välj rätt klinik

Övernattning

Det ska finnas möjlighet till övernattning, helst på kliniken för att känna en trygghet efter transplantationen.

Erfarenhet

När du väljer en klinik, så är det viktigt att kolla att dess läkare har erfarenhet av hårtransplantationer.

Kontroll

Kontrollera om kliniken är medlem i Svenska läkaresällskapet, och helst även svenska läkarförbundet.

Spetskompetens

Den kliniken du väljer bör helst syssla specifikt med hårtransplantationer, då detta oftast ger en spetskompetens inom området.

Konsultation

Boka en kostnadsfri konsultation för en personlig bedömning av dina möjligheter till en lyckad transplantation.

Vi arbetar med olika behandlingsmetoder som innefattar FUE, FUT (Strip), FUE i ärr, mustasch- och skäggtransplantation, ögonbrynstransplantation, transplantation till polisonger, kroppshår samt rekonstruktion vid hårtransplantation. Vi hittar den lösning som passar dina förutsättningar bäst. New Hair Clinic arbetar med sofistikerad teknik och vi håller oss ständigt uppdaterade.

Hos New Hair Clinic finner du en hemtrevlig miljö där du blir professionellt omhändertagen och kan känna dig trygg. Vi dominerar marknaden i Sverige, Norge och Danmark och vårt goda rykte gör att patienter kommer till oss från alla världsdelar.

New Hair Clinic finns i Stockholm på Nybrogatan 75 och i Lund på Skiffervägen 92. Här kan du träffa oss för en kostnadsfri konsultation och då går vi igenom dina förutsättningar inför en hårtransplantation.

Lund
Skiffervägen 92
Tel: 046-14 32 80
[email protected]

Stockholm
Nybrogatan 75
Tel: 08-32 28 00
[email protected]

Du hittar oss i
Lund & Stockholm
& nära
Malmö & Helsingborg

© 2018 New Hair Clinic
Hemsida av lundit.se

Share This