Skip to main content

Vår process – steg för steg

FÖRE
Det enda du behöver tänka på inför hårtransplantationen är att vara fastande från och med natten före ingreppet. Har du långt att resa ingår övernattning för dig och en respektive i anslutning till vår klinik. Efter en enkel medicinsk undersökning påbörjar vi ingreppet.

UNDER
Under lättare medicinering rakas ytorna för hårtransplantationen och ingreppet genomförs. Det är inte ovanligt att patienten sover sig igenom processen och väcks först efter behandlingen är färdig. Det skyddande bandage som läggs ska sitta på till morgonen. Dagen efter väcker vi dig för en lättare frukost och genomgång av resultatet.

EFTER
Direkt efter ingreppet är patienten pigg och är välkommen att äta, dricka och göra vad du vill. Dagen efter transplantationen går vi igenom resultatet och vad du ska tänka på de närmsta dagarna i form av skötsel och egenvård. Du lämnar sedan kliniken och reser hem, pigg och fullt körduglig. Efter 14 dagar hör vi av oss för en avstämning men önskar du kontakt tidigare är du såklart välkommen att ringa eller mejla.

Resultat

Efter ytterligare 12 månader kontaktar vi dig för att säkerställer att du är nöjd och trygg i ditt nya hår. Du har nu anslutit dig till New Hair Clinic-familjen bestående av mer än 10 000 personer med lyckade hårtransplantationer i bagaget.

Se våra resultat

Ta hand om ditt nya hår

Vi lanserar snart vår webbshop. Under tiden kan du beställa ditt DermMatch, shampoo och balsam via mail.

Beställ via mail