Pris & finansiering

New Hair Clinic kan i samarbete med Medical Finance erbjuda fördelaktig finansiering.

Pris för hårtransplantation styrs i första hand av antalet transplantat som går åt. New Hair Clinic är Sveriges största specialiserade hårklinik och har funnits sedan 1992. Vi har 25 års erfarenhet och håller oss uppdaterade, bland annat genom medlemskap i ISHRS.

En komplett hårtransplantation hos oss börjar på ca. 25 000 kr inklusive moms med fritt boende på vår klinik. För mera långväga gäster innefattar vistelsen som regel två övernattningar. Vi har ett samarbete med Medical Finance och därigenom kan vi erbjuda dig som patient hos oss på New Hair Clinic möjlighet till att finansiera din hårtransplantation.

Finansiering genom Medical Finance

Medical Finance är en bifirma till Promentor Finans som är ett kreditföretag. Medical Finance har varit verksamma sedan 2003 och har mer än 10 år erfarenhet av finansiering med bransch anpassade lösningar för privata vårdgivare. Vi är Sveriges ledande finansbolag inom vårt område och är behjälpliga vid allt från finansiering till rådgivning vid val av klinik och läkare.

Vi värdesätter patientens trygghet och vill att våra låntagare ska känna sig omhändertagna. Därför har vi tagit fram våra egna vårdgarantier. Garantierna har vi anpassat efter våra kunders behov för att underlätta vid eventuella komplikationer som kan uppstå i samband med en operation. Klicka här att gå till Medical Finance webbplats och läsa mer om deras erbjudanden och villkor.

Varför våra kunder återkommer till oss

 • “Stort tack för hjälpen till alla på NHC med att dölja mitt gamla FUT-operations-ärr tidigare i somras. Professionellt och trevligt bemött och i garanterat trygga händer 😊 Varma hälsningar Tomas”
  — Tomas
 • “Hej! Jag ville bara skicka ett stort tack till er för att ni fick mig att känna mig så välkommen och omhändertagen på er klinik. Tack för ett bra jobb och ett grymt trevligt bemötande. Trevlig helg.”
  — Helena
 • “Jag är själv mycket nöjd med mina två hårtransplantationer i mina vikar hos er. Så nöjd att jag inte längre upplever håravfallet som ett problem för mig. Tätheten både känns och ser bra ut. Ingen, inte ens frisören, kan se att jag gjort något med håret. Det är ju det bästa betyget man kan ge!”
  — Philip
 • “Hej!
  Idag för ett år sedan låg jag på bordet.
  Vill bara säga säga hej och så vill jag säga att jag är väldigt nöjd.
  Ha det fint! Härlig semester!”
  — Mattias
 • “Jag är otroligt nöjd och det växer så fort. Jag är medveten om att det tar tid, men det går fortare än jag anat. Har rekommenderar jättemånga till er. Hoppas ni alla får en underbar semester!”
  — Elias
 • “Jättefint mottagande och genomförande. Hela personalen var professionell och trevlig! Nu är det bara att låta naturen sköta resten. Kan varmt rekommendera New Hair Clinic.”
  — Thomas
 • “Bra mottagande. Personalen är proffsiga, noggranna och underbara.. Jag kände mig väl behandlad på mottagningen. Nu väntar jag med spänning på resultatet så om några månader får jag se men redan nu känner jag mig säker på att detta kommer bli kanon. Åter igen tack så mycket :)”
  — Jimmy
 • “Då jag tränar kontinuerligt och håller en bra fysisk form, ger mitt hår mig en helhet som jag saknade då jag ofta var rakad på huvudet tidigare. New Hair Clinic har verkligen gjort mig till en mer positiv pappa, sambo, kompis och kollega.”
  — Martin
 • “Jag måste säga att det blev ett riktigt lyckat resultat, det blev en otrolig skillnad och jag är oerhört nöjd, tror vartenda transplanterade hårstrå måste ha tagit sig för det blev både tätt och en fin naturlig hårlinje :).”
  — Johan
 • “Tack för att ni hjälpte mig att få tillbaka mitt hårfäste igen. Jag vill tacka er för ett utmärkt jobb. Nu kan man äntligen gå förbi en spegel utan att vilja gå och gömma sig.”
  — Lasse
 • “Stor skillnad redan! Tack, finns många jag visat detta för och som kommer göra det hos er.”
  — Christopher
 • “It was a really pleasant and positive experience at NHC.”
  — Amir