Omdömen

Vad säger våra patienter om oss på New Hair Clinic och dess upplevelse före och efter en hårtransplantation. Du kan läsa själv om våra patienters upplevelse på denna sidan för att få en tydligare bild om varför vi är Sveriges mest framgångsrika specialiserade hårklinik sedan 1992.

”Vill tacka alla för en trevlig vistelse här på New Hair Clinic. Personalen har varit utöver det vanliga. Keep up the good work!”

– Vic

”Tack för att jag kommer att bli som en ny människa. Tack för att ni finns. Lycka till i framtiden med era operationen.”

– Bernt

”A dream come true… Tusen tack till all personal på New Hair Clinic. 1:a klass service och massor med kärlek och omtanke. Ni fick min oro och rädsla till att kännas som en befrielse”

– Jens

”Tack för gott omhändertagande och trevlig pesonal.”

– Bo

”Tack till alla på New Hair Clinic för en bra vistelse här för mig. Nu ska jag hem och vänta på att lökarna skall börja växa 😊”

– Rikard

”Tack för en trevlig tid på er klinik. Snäll och omtänksam personal. Jag trivdes som fisken i vattnet.”

– Andy

”This whole experience has been fantastic” I am amazed at your hospitality, your expertise, your devotion, and your kindness. I am ready to be your North American spokesman. When you find a quality product at a fair price, it is easy to recommend it wholeheartedly. Thank you for everything!”

– Patrick

”Härlig stämning och underbar personal.”

– Peter

”Tack för god service. En helt underbar personal. Ha det bra!.”

– Gunnar

”Mycket nöjd med ett varmt och proffsigt bemötande av personalen. Tack!”

– Rasmus

”Mina damer och herrar. Er verksamhet gör att människorna får glädjen tillbaka, att de vågar titta sig i spegeln igen. För allt detta är vi mycket tacksamma för. Ni är bara bäst!”

– Josef

”Stort tack till alla som tog hand om mig under operationen.”

– Kenny

”Stort tack för ert fina och proffsiga bemötande. Jag har ju varit här innan så börjar bli rutinerad!”

– Erik

”Tack för ert trevliga och professionella bemötande. Operationen gick snabbt och var smidig!”

– Rasmus

”Stort tack till personalen på New Hair Clinic för ett fantastiskt bemötande och bra service. Man känner sig inte som en patient, utan man känner sig hemma och väl omhändertagen. Allt från bemötandet vid ankomst till operationen till eftervården har varit klockren. Åker hem med ett leende på läpparna och väldigt glad att jag valde just NHC.”

– Abbe

”Jag vill tacka för ett varmt och professionellt mottagande och ser med spänning fram emot resultatet!”

– Kristoffer

”Hej Bästa kliniken! Jag är supernöjd med resultatet. Jag tackar för er trevliga personal och er lyxiga service och omtanke. God jul och gott nytt år från en nöjd kund.”

– Sara

”Detta har totalt förändrat mitt liv. Önskar att jag kommit till er mycket tidigare. Tack för att ni tog så väl hand om mig!”

– Thomas

”Jag är själv mycket nöjd med mina två hårtransplantationer i mina vikar hos er. Så nöjd att jag inte längre upplever håravfallet som ett problem för mig. Tätheten både känns och ser bra ut. Ingen, inte ens frisören, kan se att jag gjort något med håret. Det är ju det bästa betyget man kan ge!”

– Philip

”Jag vill bara säga att jag är jättenöjd med bemötandet och omhändertagandet hos er!”

– Jonny

”Hej! Ville bara säga, att jag fick ett bra resultat av min HT ????.Tack för gott jobb.”

– Anders

”Idag för ett år sedan låg jag på bordet. Vill bara säga säga hej och så vill jag säga att jag är väldigt nöjd. Ha det fint! Härlig semester!”

– Mattias

”Jag är otroligt nöjd och det växer så fort. Jag är medveten om att det tar tid, men det går fortare än jag anat. Har rekommenderar jättemånga till er. Hoppas ni alla får en underbar semester!”

– Elias

”Jättefint mottagande och genomförande. Hela personalen var professionell och trevlig! Nu är det bara att låta naturen sköta resten. Kan varmt rekommendera New Hair Clinic.”

– Thomas

”Stor skillnad redan! Tack, finns många jag visat detta för och som kommer göra det hos er.”

– Christopher

”It was a really pleasant and positive experience at NHC.”

– Amir

”Bra mottagande. Personalen är proffsiga, noggranna och underbara.. Jag kände mig väl behandlad på mottagningen. Nu väntar jag med spänning på resultatet så om några månader får jag se men redan nu känner jag mig säker på att detta kommer bli kanon. Åter igen tack så mycket!.”

– Jimmy

”Då jag tränar kontinuerligt och håller en bra fysisk form, ger mitt hår mig en helhet som jag saknade då jag ofta var rakad på huvudet tidigare. New Hair Clinic har verkligen gjort mig till en mer positiv pappa, sambo, kompis och kollega.”

– Martin

”Tack för att ni hjälpte mig att få tillbaka mitt hårfäste igen. Jag vill tacka er för ett utmärkt jobb. Nu kan man äntligen gå förbi en spegel utan att vilja gå och gömma sig.”

– Lasse

”Jag måste säga att det blev ett riktigt lyckat resultat, det blev en otrolig skillnad och jag är oerhört nöjd, tror vartenda transplanterade hårstrå måste ha tagit sig för det blev både tätt och en fin naturlig hårlinje :).”

– Johan

Lund
Skiffervägen 92
Tel: 046-14 32 80
[email protected]

Stockholm
Nybrogatan 75
Tel: 08-32 28 00
[email protected]

Du hittar oss i
Lund & Stockholm
& nära
Malmö & Helsingborg

© 2018 New Hair Clinic
Hemsida av lundit.se

Share This