Hårtransplantationersedan 1992

Pris & finansiering

Kostnaden för en hårtransplantation styrs i första hand av antalet transplantat som går åt. New Hair Clinic är Sveriges största specialiserade hårklinik och har funnits sedan 1992. Vi har 25 års erfarenhet och håller oss uppdaterade, bland annat genom medlemskap i ISHRS.

 

Riktpriser

En komplett hårtransplantation hos oss börjar på ca. 30 000 kr med fritt boende på vår klinik. För mera långväga gäster innefattar vistelsen som regel två övernattningar.

För att vi skall kunna ge dig ett så bra kostnadsförslag som möjligt är det bra om du kan träffa vår doktor eller någon av våra övriga erfarna konsulenter. Besöket är kostnadsfritt. Du kan boka här direkt online, eller ringa oss i Lund eller Stockholm. Bor du i Västsverige finns möjlighet att träffa oss efter överenskommelse. Om du skickar bra bilder kan vi också ge dig kostnadsförslag per e-post eller kanske ha en diskussion per telefon.

Vi har ett samarbete med Medical Finance och därigenom kan vi erbjuda dig som patient hos oss på New Hair Clinic möjlighet till att finansiera din hårtransplantation.

 

Medical Finance

Medical Finance är en bifirma till Promentor Finans som är ett kreditföretag. Medical Finance har varit verksamma sedan 2003 och har mer än 10 år erfarenhet av finansiering med bransch anpassade lösningar för privata vårdgivare. Vi är Sveriges ledande finansbolag inom vårt område och är behjälpliga vid allt från finansiering till rådgivning vid val av klinik och läkare.

Vi värdesätter patientens trygghet och vill att våra låntagare ska känna sig omhändertagna. Därför har vi tagit fram våra egna vårdgarantier. Garantierna har vi anpassat efter våra kunders behov för att underlätta vid eventuella komplikationer som kan uppstå i samband med en operation.

BOKA KONSULTATION

För att boka en kostnadsfri konsultationtid kan du ringa oss på 046-14 32 80 eller 08-32 28 00. Du kan också hitta en tid nedanför och boka in dig själv.