Om oss

New Hair Clinic är Sveriges största specialiserade hårtransplantationsklinik och har varit verksamma sedan 1992.

New Hair Clinic har över 25 års erfarenhet av hårtransplantationer. Sedan starten har vi arbetat med metoder som ger våra patienter håret tillbaka, på riktigt. Välkommen in till oss i Lund eller Stockholm. Inget konstgjort hår, inte någon annans hår utan ditt egna hår som fortsätter att växa livet ut. Att få sitt egna naturligt växande hår tillbaka är för många som att bli hel igen.

New Hair Clinic har gjort hårtransplantationer sedan 1992. Vi arbetar med FUE-metoden och FUT (Strip) metoden. På vår hårtransplantationsklinik behandlar vi såväl manligt håravfall som kvinnligt håravfall. Med noggrannhet, precision och stor kunskap hjälper vi dig på ett professionellt sätt att hitta tillbaka till ditt rätta jag.

Hårtransplantation hos oss

Vi arbetar med olika behandlingsmetoder som innefattar FUE, FUT (Strip), FUE i ärr, mustasch- och skäggtransplantation, ögonbrynstransplantation, transplantation till polisonger, kroppshår samt rekonstruktion vid hårtransplantation. Vi hittar den lösning som passar dina förutsättningar bäst. New Hair Clinic arbetar med sofistikerad teknik och vi håller oss ständigt uppdaterade.

Hos New Hair Clinic finner du en hemtrevlig miljö där du blir professionellt omhändertagen och kan känna dig trygg. Vi dominerar marknaden i Sverige, Norge och Danmark och vårt goda rykte gör att patienter kommer till oss från alla världsdelar. New Hair Clinic finns i Stockholm på Nybrogatan 75 och i Lund på Skiffervägen 92. Här kan du träffa oss för en kostnadsfri konsultation och då går vi igenom dina förutsättningar inför en hårtransplantation.

Varför våra kunder återkommer till oss

 • “Stort tack för hjälpen till alla på NHC med att dölja mitt gamla FUT-operations-ärr tidigare i somras. Professionellt och trevligt bemött och i garanterat trygga händer 😊 Varma hälsningar Tomas”
  — Tomas
 • “Hej! Jag ville bara skicka ett stort tack till er för att ni fick mig att känna mig så välkommen och omhändertagen på er klinik. Tack för ett bra jobb och ett grymt trevligt bemötande. Trevlig helg.”
  — Helena
 • “Jag är själv mycket nöjd med mina två hårtransplantationer i mina vikar hos er. Så nöjd att jag inte längre upplever håravfallet som ett problem för mig. Tätheten både känns och ser bra ut. Ingen, inte ens frisören, kan se att jag gjort något med håret. Det är ju det bästa betyget man kan ge!”
  — Philip
 • “Hej!
  Idag för ett år sedan låg jag på bordet.
  Vill bara säga säga hej och så vill jag säga att jag är väldigt nöjd.
  Ha det fint! Härlig semester!”
  — Mattias
 • “Jag är otroligt nöjd och det växer så fort. Jag är medveten om att det tar tid, men det går fortare än jag anat. Har rekommenderar jättemånga till er. Hoppas ni alla får en underbar semester!”
  — Elias
 • “Jättefint mottagande och genomförande. Hela personalen var professionell och trevlig! Nu är det bara att låta naturen sköta resten. Kan varmt rekommendera New Hair Clinic.”
  — Thomas
 • “Bra mottagande. Personalen är proffsiga, noggranna och underbara.. Jag kände mig väl behandlad på mottagningen. Nu väntar jag med spänning på resultatet så om några månader får jag se men redan nu känner jag mig säker på att detta kommer bli kanon. Åter igen tack så mycket :)”
  — Jimmy
 • “Då jag tränar kontinuerligt och håller en bra fysisk form, ger mitt hår mig en helhet som jag saknade då jag ofta var rakad på huvudet tidigare. New Hair Clinic har verkligen gjort mig till en mer positiv pappa, sambo, kompis och kollega.”
  — Martin
 • “Jag måste säga att det blev ett riktigt lyckat resultat, det blev en otrolig skillnad och jag är oerhört nöjd, tror vartenda transplanterade hårstrå måste ha tagit sig för det blev både tätt och en fin naturlig hårlinje :).”
  — Johan
 • “Tack för att ni hjälpte mig att få tillbaka mitt hårfäste igen. Jag vill tacka er för ett utmärkt jobb. Nu kan man äntligen gå förbi en spegel utan att vilja gå och gömma sig.”
  — Lasse
 • “Stor skillnad redan! Tack, finns många jag visat detta för och som kommer göra det hos er.”
  — Christopher
 • “It was a really pleasant and positive experience at NHC.”
  — Amir