OM OSS PÅ NEW HAIR CLINIC

OM OSS PÅ
NEW HAIR CLINIC

Vi står för trygghet, erfarenhet och noggrann uppföljning

  • New Hair Clinic är Sveriges äldsta specialiserade hårklinik med erfarenhet sedan 1992.
  • Vår klinik arbetar enbart med svensklegitimerad personal.
  • Vi står för trygghet, erfarenhet och noggrann uppföljning.

Vi har sedan 1992 utfört långt över 12 500 lyckade hårtransplantationer på våra kliniker i Lund och Stockholm. 30 års erfarenhet och samlad specialistkompetens ser till att förutsättningarna för en lyckad hårtransplantation är de optimala, både före, under och efter behandlingarna. Sedan 2004 opererar vi enbart med FUE-metoden.

Specialistutbildad läkare med svensk legitimation och svensk personal med mycket lång erfarenhet ser till att du är trygg under hela processen. Självklart är vår personal tillgänglig för samtal, frågor eller råd även efter genomförd behandling.

Med den senaste tekniken inom FUE-metoden och säkrar vi de optimala förutsättningarna just för dig och ditt behov. Läs mer om processen för en hårtransplantation.

Att få eget naturligt växande hår, inte konstgjort, inte någon annans, utan ditt eget hår tillbaka, är för många som att bli hel igen.

Detta är vår belöning och drivkraft. Vi lägger stor möda på att skapa en hemtrevlig miljö, där du blir professionellt mottagen och känner dig trygg. Du bor i eget rum med TV, under vistelsen hos oss.

Vi är en varm, välkomnande klinik med familjär atmosfär.