Hårtransplantation i Stockholm

Hos oss på New Hair Clinic i Stockholm får du bästa rådgivningen inför din hårtransplantation. Vi är Sveriges äldsta specialiserade hårklinik, med tusentals lyckade hårtransplantationer på kunder från Stockholm och övriga landet.

Allt tack vare specialistläkare och utbildad personal, med svenska legitimationer som säkerställer högsta möjliga kompetens. Hårtransplantationer förekommer i dag bland både män och kvinnor i Stockholm. Håravfall är vanligast bland män, men även kvinnor kan drabbas.

Man som funderar på hårtransplantation.

När du påbörjar en hårtransplantation

FUE-metoden man som tittar i spegel.

Bor du i Stockholm föredrar vi att du kommer på plats och träffar oss på Nybrogatan 75, men det går även att träffa oss digitalt!

Du kommer att få möta våra specialister, med hög utbildning och rätt kompetens. Vid första mötet vill vi bekanta oss med dig, prata igenom din situation och lyssna på dina behov och önskemål. Vi tittare närmare på områden som är drabbade för att förstå vad din hårtransplantation skulle innebära.

Under en hårtransplantation förflyttas ditt eget hår från ett område som är rikt på kroppsbehåring, till den plats där du vill ha mer hårväxt. Ofta rör det sig om att åtgärda växande flikar, hårlinjer som rör sig uppåt eller kala fläckar uppe på hjässan.

Våra hårtransplantationer genomförs med FUE-metoden, där dina egna, naturliga hårsäckar används. Fördelar med FUE-metoden är bland annat att det är ett i stort sett smärtfritt och odramatiskt ingrepp, med ett snyggt och naturligt slutresultat.

Efter mötet återkommer vi med ett personligt pris för själva hårtransplantationen. Den genomförs inte i Stockholm, utan på vår klinik i Lund. Läs mer om priset nedanför.

Ditt pris för hårtransplantation i Stockholm

Alla patienter har olika förutsättningar och  våra hårtransplantationer är individuellt prissatta.

Väljer du att gå vidare med en hårtransplantation efter konsultationen i Stockholm, äger själva operationen rum på vår moderna klinik i Lund. Där får du hjälp från några av landets främsta hårtekniker, med många års erfarenhet av hårtransplantationer.

Bilden med blommorna visar uppskattning från en patient och det är sånt som värmer efter ett väl genomfört ingrepp.

Faktorer som påverkar priset på hårtransplantation är bland annat
ingreppets omfattning, varifrån håret tas på kroppen och hur mycket hår som behöver flyttas.

Håravfall kan påverka människor negativt, både män och kvinnor kan drabbas. Män är särskilt utsatta, men även kvinnor kan få problem med sämre hårkvalitet. Därför blir hårtransplantationer i Stockholm allt vanligare.

För att få en prisbild på din hårtransplantation kan komma att kosta ska du boka en tid. En möte och en grundlig undersökning är bästa början för din situation, där hårtransplantationen genomförs med råd från oss och dina önskemål.

Boka en gratis konsultation i Stockholm

Boka konsultation för hårtransplantation.

Boka en konsultation i Stockholm eller digitalt!

Har du funderat på vad en hårtransplantation kan innebära? Men fortfarande är osäker på att ta där det sista steget? På vår mottagning i Stockholm får du alltid en kostnadsfri konsultation, där vi ger dig svar på alla dina frågor om hårtransplantationer. 

Våra hårspecialister i Stockholm ger dig bästa möjliga vägledning, med en bild av vad just du kan förvänta dig av en hårtransplantation. Vårt mål är att du ska få så mycket av ditt eget växande hår tillbaka, med ett så naturligt resultat som det bara går. 

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Läs mer…