Skäggtransplantation & ögonbrynstransplantation

Har du funderingar inför att transplantera skägg eller ögonbryn?

Stockholm
Lund
Göteborg

Att göra en skäggtransplantation

Har du ett skägg som är glest eller växer fläckvis och funderar på att göra det mer estetiskt? Du är inte ensam och det är fullt möjligt med en skäggtransplantation. Troligtvis har du några frågor om hur det fungerar och vad det innebär.

Förutsättningarna för att göra en transplantation av skägg är olika för varje person. Här svarar vi på vanliga funderingar och du kan se före och efter bilder. Vill du veta mer om dina förutsättningar och ditt pris rekommenderar vi att du bokar en kostnadsfri konsultation. Det går att träffas både online och på plats.

Skäggtransplantation och pris

Priset för en transplantation är individuell vilket är anledningen till att vi rekommenderar att du bokar en konsultation. Vår klinik ligger i Lund i Sverige och efter konsultationen får du ett pris inkl. övernattning, eftervård och uppföljning som gäller i 6 månader.

Eftersom det innebär en operation är det svårt att sätta en fast kostnad. Anledningen till att priset varierar är t.ex. mängd, storlek, eventuellt om det behövs en eller flera operationer.

Skäggtransplantation före- och efterblider.

Vi arbetar med FUE-metoden där vi använder ditt naturliga hår och transplanterar det till önskad yta. Håret som transplanteras tas från ett område där hårets kvalitet och sammansättning motsvarar det som utgör ett matchande skägg.

Håret under hakan och runt munnen skiljer sig mycket från resten av kroppens hår och kan ha en annorlunda kvalité. Här är vi väldigt noga med att det blir rätt och att kvalitén möter dina förväntningar.

Resultatet blir fylligare, kraftigare och ett mer heltäckande skägg. Behandlingen utförs alltid efter dina specifika önskemål och förutsättningar, med trygghet i fokus. En skäggtransplantation föregås alltid av en grundlig och noggrann konsultation.

Ja, har du bra förutsättningar får du ett fylligare skägg, mustasch eller polisonger. Under en konsultation pratar vi om dina önskemål och förutsättningar. Du kanske har en asymmetri som du vill utjämna, eller att du vill ändra utbredningen av ditt skägg. 

Anledningarna kan vara många, du kan ha flera funderingar och vi finns här för att räta ut eventuella frågetecken. Våra kunder är väldigt nöjda efter de genomgått en behandling, se gärna våra före och efter bilder.

Boka en konsultation för att transplantera skägg

Boka en konsultation för att transplantera skägg

Det är alltid en kostnadsfri konsultation för att få individuellt anpassad rådgivning och svar på de frågor som just du har. Varje person har unika behov och förutsättningar. Vår personal är erfaren och vi vill träffa dig för en konsultation, antingen online eller på plats.

Kan man transplantera ögonbryn?

Ögonbrynstransplantation är en ömtålig process, då ögonbryn består av väldigt karaktäristiska och varierande hårstrån, som växer i tydliga riktningar.

Det kan vara i rent estetiskt syfte, men även efter olyckor eller post-kirurgi. Vid transplantation krävs erfarenhet, kompetens och expertis och på New Hair Clinic har vi allt detta som, ger dig trygghet.

Transplantat hämtas med hjälp av FUE-metoden från noga utvalda ställen av hårbotten. Därefter görs instick i mycket sned vinkel och noga bestämd riktning – allt för att kunna skapa naturliga ögonbryn med den design man har kommit överens om vid detaljplaneringen.

Transplanterade ögonbryn måste ansas med ca 12 dagars mellanrum, annars blir stråna för långa.

Som med alla transplantationer måste du komma till oss på en kostnadsfri konsultation för individuell och noggrann genomgång av just ditt behov och önskemål. .

Konsultation – ögonbryn

Beställ tid för en kostnadsfri konsultation för att få individuellt anpassad rådgivning och svar på de eventuella frågor som just du har, hos New Hair Clinics erfarna personal. Varje patient har unika behov och de bedöms säkrast vid en konsultation hos New Hair Clinic.

Rekonstruktion efter skada & ärr

Har du fått en skada eller ärr? Vi har stor erfarenhet av att transplantera hårsäckar till ärrvävnad.
New Hair Clinic har i snart 30 år utfört hårtransplantationer i rekonstruktionssyfte – alltid med patientens önskemål och trygghet i fokus.

Vi kan dessutom återställa mindre lyckade resultat efter hårtransplantationer, utförda med omoderna metoder. Är du nyfiken på hur New Hair Clinic kan hjälpa dig eller någon i din närhet – boka en kostnadsfri konsultation!

Om en olycka medför behov av hårtransplantation kan vi i allmänhet hjälpa till. Denna typ av ingrepp kan vara föremål för ekonomiskt bidrag, helt eller delvis, från Försäkringskassan eller respektive hemlandsting. Vår läkare kan hjälpa till med intyg inför ansökan om ekonomisk ersättning.

Konsultation – rekonstruktion skada & ärr

Konsultation – rekonstruktion skada & ärr

Beställ tid för en kostnadsfri konsultation för att få individuellt anpassad rådgivning och svar på de eventuella frågor som just du har, hos New Hair Clinics erfarna personal. Varje patient har unika behov och de bedöms säkrast vid en konsultation hos New Hair Clinic.