Hårtransplantation – vår process

Processen vid FUE-metoden är snabb, effektiv och odramatisk. Vi på New Hair Clinic strävar alltid efter en så komfortabel upplevelse som möjligt för patienten, som snabbt kan återgå till vardagen. Nu med nytt hår och stärkt självkänsla.

Före

Det enda du behöver tänka på inför hårtransplantationen är att vara fastande från och med natten före ingreppet. Har du långt att resa ingår övernattning för dig. Du får eget rum och kläder du tar på dig innan operation. Efter medicinsk undersökning och noggrann genomgång av var transplantaten ska placeras, påbörjar vi ingreppet.

Under

Hårtransplantation under operation.
Först rakas de ytor som är överenskommet och sedan utförs ingreppet under lättare medicinering . Du sover under processen som är smärtfri. Det skyddande bandage som läggs ska sitta på till morgonen efter.

Efter

Hårtransplantation instruktioner efter operation.

Direkt efter ingreppet är du pigg och välkommen att äta och dricka. Dagen efter väcker vi dig för en lättare frukost och vi hjälper dig med att ta av bandaget. Vi går igenom resultatet och vad du ska tänka på de närmaste dagarna. Du får med dig skriftlig information, som vi tillsammans går igenom, för de bästa förutsättningarna gällande dig.

Du lämnar sedan kliniken och reser hem, pigg och fullt körbar. 14 dagar senare hör vi av oss för en avstämning, men önskar du kontakt tidigare är du såklart välkommen att ringa eller mejla.

Resultat

Fotografering av färdig kund.
Efter ytterligare 12 månader kontaktar vi dig för att säkerställa att du är nöjd och trygg med ditt nya hår.

Vill du veta hur det går till?

Följ Johan

Johans tankar innan operation.

Play Video

Johans väg till mera hår

Du får följa honom före, under och efter transplantationen!​

Boka en kostnadsfri konsultation

Boka konsultation för hårtransplantation.
Du kan boka konsultation i Lund, Stockholm, Göteborg eller digitalt!

Under konsultationen tittar vi på ditt hår och pratar om vilken omfattning som din hårtransplantation kan komma att ha.

Du får svar på alla dina frågor. Vi ger alltid individuellt pris eftersom alla behandlingar tar olika tid beroende av behov.