HÅRTRANSPLANTATION och PRIS, FINANSIERING, GARANTIER

HÅRTRANSPLANTATION & PRIS

Just pris och hårtransplantation är inte alltid så lätt att svara på. Här har vi sammanställt vanliga frågor gällande ämnet.

Ett pris för en hårtransplantation är baserad på varje individs unika behov och förutsättningar. Vi vill vara tydliga med det. Kostnaden eller priset styrs i första hand av vilken storlek det är på transplantationen, och om det behövs fler operationer.

Bedömningen för ett pris utifrån dina behov och förutsättningar görs vid en kostnadsfri konsultation. Du kan boka och genomföra en konsultation online eller träffa oss personligen i Lund, Stockholm och Göteborg!

Ja, det är svårt, oavsett om du är kvinna eller man, behöver vi skapa en uppfattning om dina behov och förväntningar. Allt ifrån hur stor behandling du behöver och dina förutsättningar. Efter vi pratat med dig om vad du kan förvänta dig av resultatet får du ett kostnadsförslag som gäller i 6 månader.

Vid en hårtransplantation hos oss ingår alltid övernattning, noggranna eftervårds-instruktioner samt uppföljningssamtal som en del av prissättningen.

I tidigare fråga går vi igenom hur kostnaden är individuell beroende på dina behov.

Fördelarna med genomförande på New Hair Clinic är många. Trygghet, Svensk legitimerad Läkare, språk, teknik, uppföljning, familjär atmosfär och framför allt 30-års erfarenhet!

Boka en gratis konsultation hos oss!

Visst, men tänk på att det är inte ditt pris! Beroende på behandling är priset från 20 000 kr och uppåt. OBS! Alla hårtransplantationer föregås av grundlig, individuell och kostnadsfri konsultation. Boka en tid, det kostar inget för att du ska få veta ditt pris!

FINANSIERING

Medical finance logga-
Finansiering genom Medical Finance

Vi har samarbetat med Medical Finance sedan 2004. Medical Finance har varit verksamma sedan 2003 och ingår i Serafims Finans AB, som står under Finansinspektionens tillsyn.

Medical Finance är Sveriges ledande finansbolag inom vård finansiering. De erbjuder enkel, säker och transparent finansiering och du ansöker enkelt med BankID och får besked inom 24h. Besök Medical Finance hemsida här för att läsa mer och göra din ansökan.

Ansök hos Medical Finance.

GARANTIER

New Hair Clinic har närmare 30 års erfarenhet av hårtransplantationskirurgi.

Vi deltar regelbundet i internationella kongresser och arbetar efter Socialstyrelsen och internationellt vedertagna principer.

Vår klinik har svensk personal, specialistutbildad läkare med svensk legitimation och vår personal är individuellt utbildad med upp till 20 års erfarenhet som tranplantationstekniker. Resultatet vid hårtransplantationskirurgi, liksom vid all annan kirurgi, kan inte “garanteras” beroende på olika individuella faktorer hos patienten.

Vår noggranna preoperativa bedömning/information, samt vår mångåriga operationstekniska erfarenhet gör att resultatet sannolikt motsvarar dina förväntningar. Våra patienters behov varierar. New Hair Clinics mål är alltid desamma. Oavsett önskemål kring din hårtransplantation gör vi allt för att se till att du känner dig nöjd med slutresultatet och att du är trygg i behandlingens alla skeden, före, under och efter. New Hair Clinic är ledande i Sverige inom FUEmetoden.

Boka en kostnadsfri konsultation

Boka konsultation för hårtransplantation.
Du kan boka konsultation i Lund, Stockholm, Göteborg eller digitalt!

Under konsultationen tittar vi på ditt hår och pratar om vilken omfattning som din hårtransplantation kan komma att ha.

Du får svar på alla dina frågor. Vi ger alltid individuellt pris eftersom alla behandlingar tar olika tid beroende av behov.