Hårtransplantation

Bor du i Malmö är New Hair Clinic ditt självklara val för professionell hårtransplantation. Vi är Sveriges äldsta specialiserade hårklinik, med tusentals lyckade hårtransplantationer i Skåne. Sedan starten år 1992 har vi hjälpt kunder från Malmö och hela landet att få sitt naturliga hår tillbaka, tack vare hårtransplantationer enligt den mest moderna metoden. 

Vårt team består av specialistläkare och utbildad personal, med mycket lång erfarenhet av hårtransplantationer. Alla våra hårspecialister har svenska läkarlegitimationer, för att säkerställa högsta möjliga kompetens.

Man som funderar på hårtransplantation.

Därför blir hårtransplantationer i Skåne allt vanligare

Allt för många människor lider av håravfall i onödan och vet inte om att det finns professionell hjälp att tillgå. Vanliga problem relaterade till håravfall är växande vikar, hårlinjer som sakta drar sig bakåt, eller kala fläckar som brer ut sig uppe på hjässan. För att få tillbaka sitt naturliga hår är hårtransplantation ofta det bästa alternativet. 

Dagens hårtransplantationer går snabbt och effektivt, med mycket naturliga resultat. Därför blir hårtransplantationer bland både män och kvinnor allt vanligare i Skåne. Fördelen med hårtransplantation är att det är ett naturligt ingrepp, där det egna håret tas till vara på. 

Gratis konsultation för transplation

Att besluta sig för en hårtransplantation kan ta många år. Män drabbas oftare av håravfall än kvinnor, men ingen går fri från att hårkvaliteten försämras med åren. Hårtapp beror ofta på genetiska faktorer och ålder, men omständigheter som stress, sjukdom, medicinering, dålig kost och bristande sömn kan också skynda på processen. 

Om du går och funderar på att genomgå en hårtransplantation erbjuder vi kostnadsfria konsultationer. Här får du träffa våra erfarna hårtekniker, som ger svar på alla dina frågor. Du får en bild av vad just du kan förvänta dig av en hårtransplantation, eftersom förutsättningarna varierar från person till person. 

Ett annat alternativ för att få bättre hår är PRP. Under en PRP-behandling stimuleras hårsäckarna till återväxt, genom nybildning av blodkärl och ökad blodförsörjning till hårsäckarna. Även sovande hårsäckar kan väckas, vilket främjar hårväxten på naturlig väg. Fördelen med PRP är att det inte kräver något kirurgiskt ingrepp och är helt utan biverkningar.

Boka konsultation för hårtransplantation.

Boka en konsultation på plats i Lund eller digitalt!

Pris för hårtransplantation

Under en hårtransplantation förflyttas ditt eget hår från ett område på kroppen med riklig hårväxt, till den plats där du önskar att få mer hårväxt.

Alla patienter har olika förutsättningar och behov. Därför är våra hårtransplantationer individuellt prissatta, baserat på omfattning och dina önskemål. Vi ger dig professionell rådgivning för att du ska få bästa möjliga hårtransplantation till rätt pris.

Efter vår konsultation väljer du själv om du vill gå vidare med transplationen. Ger du oss ansvaret sker hårtransplantationen på vår moderna klinik i Lund.

Här möter du några av landets ledande hårtekniker, med många års erfarenhet av hårtransplantationer i Lund.

 

FUE-metoden man som tittar i spegel.

Välkommen till vår klinik i Lund

Vår klinik på Skiffervägen 92 i Lund är varm och välkomnande, där du får egen TV på rummet. När vi genomför hårtransplantationer i Lund använder vi den moderna FUE-metoden, där dina egna naturliga hårsäckar används.

Fördelen med FUE är att det är en till stor del odramatisk och smärtfri operationen, samtidigt som resultatet bli naturligt och snyggt. Hårtransplantationen går snabbt och effektivt, under det att du hålls sövd. Efteråt vaknar du pigg och utvilad, medan vi går igenom resultatet tillsammans.

När du lämnat kliniken i Lund hör vi av oss efter 14 dagar, för en avstämning kring hårtransplantationens slutresultat. 

New Hair Clinic, bild från entren.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Läs mer…