Hårtransplantation

Träffa oss på New Hair Clinic i Göteborg för att prata om dig dina förutsättningar vid en hårtransplantation. Kanske börjar hårlinjen sakta men säkert krypa uppåt, eller har en kal fläck börjat bre ut sig uppe på hjässan?

För att råda bot på håravfall väljer allt fler människor i Göteborg att genomgå hårtransplantation.

Det är idag ett vanligt ingrepp bland både män och kvinnor i Göteborg, som valt att få sitt naturliga hår tillbaka med hjälp av implantat. Dagens hårtransplantationer är skonsamma ingrepp, med snygga och helt naturliga resultat. 

Hårtransplantation, här beskrivs processen.

Gratis konsultation

Fotografering av färdig kund.

Funderar du på att genomgå en hårtransplantation? Trots att det är vanlig procedur är håravfall ett känsligt ämne för många människor, samtidigt som alla inte känner till att det går att få professionell hjälp. Därför erbjuder vi kostnadsfria konsultationer i Göteborg, där du får en bild av vad du kan förvänta dig av ett hårimplantat. Alla människor har olika förutsättningar och vi ger dig professionell rådgivning, anpassad efter just dina behov och önskemål. 

Om du väljer att gå vidare efter konsultationen i Göteborg sker hårtransplantationen på vår moderna klinik i Lund, där några av landets främsta hårtekniker hjälper dig. Vi är Sveriges äldsta specialiserade hårklinik, med tusentals lyckade hårtransplantationer i vår portfolio. Vår första klinik grundades år 1992 och efter 30 år i branschen har vi utfört hårtransplantationer på kunder över hela landet, med konsultation i storstäder som Göteborg.

Allt tack vare specialistläkare och utbildade personal, med svenska legitimationer och lång erfarenhet av hårtransplantationer. 

Hårtransplantationer i Göteborg är populärt

Boka konsultation för hårtransplantation.

Boka en konsultation i Göteborg eller digitalt!

Håravfall påverkar nästan alla människor negativt och orsakerna kan vara många. Män drabbas vanligtvis värre än kvinnor, men ingen går fri från att hårkvaliteten försämras med tiden. Genetiska faktorer och ålder är avgörande, men även omständigheter som stress, sjukdom, medicinering, kost och sömn kan påverka. 

Skönhetsingrepp är normaliserade idag och allt fler göteborgare väljer därför att genomgå en hårtransplantation. Fördelen med hårtransplantation är att ditt naturliga hår tas till vara på.

Vårt mål är att du ska få så mycket av ditt växande hår tillbaka, med ett så naturligt resultat som möjligt. Efter transplantationen vittnar många av våra patienter om att äntligen känna sig hela igen.

Ditt pris för hårtransplantation i Göteborg

Man som funderar på hårtransplantation.

Låt inte känsla stå i vägen om du upplever att tunt hår är jobbigt.  Boka ett möte med oss i Göteborg eller digitalt!

Alla patienter har olika förutsättningar, behov och smak. Våra hårtransplantationer i Göteborg har individuell prissättning. För att få en prisuppgift på hårtransplantationen behöver vi ha ett möte.

Faktorer som påverkar hårtransplantationens pris är bland annat storleken på ingreppet, varifrån håret tas på kroppen och hur mycket som behöver flyttas.

Vår hårtransplantationer använder den moderna FUE-metoden, med skonsamt och naturligt resultat. Fördelen med FUE-metoden är att det är en odramatisk hårtransplantation, som går snabbt och effektivt – utan att kompromissa med resultatet.

Vid ingreppet tas hår från ett område som är rikt på kroppsbehåring, för att flyttas dit du önskar att få ökad hårväxt. Du blir snabbt återhämtad och efteråt gör vi en uppföljning, för att se till att du är nöjd med resultatet. 

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Läs mer…