HÅRTRANSPLANTATION I STOCKHOLM, GÖTEBORG OCH MALMÖ

Vid en hårtransplantation flyttar vi hår från ett område som är rikt på hår, till det område där du önskar en ökad hårväxt. De hårsäckar som vi flyttar är genetiskt kodade att inte falla av och tas oftast från nacken. Men det går även att ta hår från andra kroppsdelar som till exempel från bröstet.
Stockholm
Lund
Göteborg
Vill du vi ska ringa?
Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.

Varför ska du vända dig till New Hair Clinic för din hårtransplantation?

  • Kostnadsfri konsultation
  • Vi prissätter individuellt beroende på hur mycket som ska göras
  • På New Hair Clinic är personalen individuellt utbildad som transplantationsteknikar med höga krav
  • Våra läkare är specialistutbildade och har svensk läkarlegitimation
  • Vår klinik är varm och välkomnande

Vill du veta hur det går till?

Följ Johan!

Johans tankar innan operation.

Play Video

Johans väg till mera hår

Du får följa honom före, under och efter transplantationen!​

Varför hårtransplantation?

Har din hårlinje krupit uppåt eller börjar det bli kalt uppe på hjässan?

Med hårtransplantation från New Hair Clinic får du tillbaka det du förlorat – på lång sikt.

Hårtransplantation fördelar.

Ett nytt liv helt enkelt

Vi har alltid kontakt med våra kunder efter behandlingen. De beskriver då att de känner sig säkrare, yngre och gladare. Många beskriver det som att de efter operationen fått ett helt nytt liv.

Hårtransplantation ger ökad självkänsla.

Du ökar din självkänsla

Troligen ser du mest själv att din hårväxt inte är som du önskar. Även om andra inte ser det så tär det på din självkänsla. Efter slutförd behandling beskriver många det ”som att bli hel igen”.

Före & efterbilder

after-0002 before-0002
2AR-fore 2AR-efter

New Hair Clinic strävar alltid efter att kunna visa före- och efterbilder från olika hårtransplantationer, tex en hårlinje, en hjässa, ett hårfäste, donor område mm. Vi vet av erfarenhet att man gärna vill se olika bilder och gärna bilder som stämmer överens med ens egna hårsituation. New Hair Clinic visar endast bilder som våra patienter godkänt skriftligt, antingen med fullt synligt ansikte eller dolt ansikte.

Vår process vid hårtransplantation

En hårtransplantation är ett ingrepp som kräver tid, noggrannhet och skicklighet. Våra hårtekniker är bland de bästa i branschen med många års erfarenhet inom transplantation av hårsäckar. Vi jobbar mot naturliga och snygga resultat och det får vi med noggrannhet och precision av våra hårtekniker som besitter stor teknisk skicklighet.

Processen vid FUE-metoden är snabb, effektiv och odramatisk. Vi på New Hair Clinic strävar alltid efter en så komfortabel upplevelse som möjligt för patienten, som snabbt kan återgå till vardagen. Nu med nytt hår och stärkt självkänsla.

Före

Det enda du behöver tänka på inför hårtransplantationen är att vara fastande från och med natten före ingreppet. Har du långt att resa ingår övernattning för dig. Du får eget rum och kläder du tar på dig innan operation. Efter medicinsk undersökning och noggrann genomgång av var transplantaten ska placeras, påbörjar vi ingreppet.

Under

Hårtransplantation under operation.
Först rakas de ytor som är överenskommet och sedan utförs ingreppet under lättare medicinering . Du sover under processen som är smärtfri. Det skyddande bandage som läggs ska sitta på till morgonen efter.

Efter

Hårtransplantation instruktioner efter operation.

Direkt efter ingreppet är du pigg och välkommen att äta och dricka. Dagen efter väcker vi dig för en lättare frukost och vi hjälper dig med att ta av bandaget. Vi går igenom resultatet och vad du ska tänka på de närmaste dagarna. Du får med dig skriftlig information, som vi tillsammans går igenom, för de bästa förutsättningarna gällande dig.

Du lämnar sedan kliniken och reser hem, pigg och fullt körbar. 14 dagar senare hör vi av oss för en avstämning, men önskar du kontakt tidigare är du såklart välkommen att ringa eller mejla.

Resultat

Fotografering av färdig kund.
Efter ytterligare 12 månader kontaktar vi dig för att säkerställa att du är nöjd och trygg med ditt nya hår.

Boka en kostnadsfri konsultation

Boka konsultation för hårtransplantation.
Du kan boka konsultation i Lund, Stockholm, Göteborg eller digitalt!

Under konsultationen tittar vi på ditt hår och pratar om vilken omfattning som din hårtransplantation kan komma att ha.

Du får svar på alla dina frågor. Vi ger alltid individuellt pris eftersom alla behandlingar tar olika tid beroende av behov.

Frågor och svar om hårtransplantation

Frågor och svar om hårtransplantation

En hårtransplantation är ett sätt att flytta hår från en del av kroppen till en annan. Det finns olika metoder för att göra det. Den vanligaste metoden är FUE och här kan läsa mer om den metoden och självklart kan läsa om alla steg och detaljer vid en hårtransplantation.

Enkelt beskrivet så börjar en hårtransplantation med att vi har ett möte, vi pratar igenom din situation och önskemål sedan får du ett prisförslag. Tackar du ja till prisförslag kommer du till vår klinik där transplantationen genomförs. 

Hela processen finns mer detaljerat beskrivet på den här sidan och i kort fungerar det såhär; Du spenderar natten hos oss och dagen efter påbörjas behandlingen med att du träffar våra specialister som förbereder dig för transplantationen. Du får ett lugnande medel och sedan kommer vår operationspersonal att utföra själva behandlingen. 

Efter operationen spenderar du natten hos oss på kliniken och dagen efter går vi igenom det du behöver tänka på efter operationen. Detta kallar vi för eftervård.

Området i bakhuvudet och på tinningarna där håret plockas ut ifrån måste alltid trimmas ner till 2-3 mm. Vid en hårtransplantation på över 1000 transplantat rekommenderar vi att man trimmar ner området där det nya håret skall sättas.

Du kan komma för en kostnadsfri konsultation i Lund,  Stockholm och Göteborg,  eller så kan du boka en digital konsultation. För att se tillgängliga tider för kostnadsfria konsultationer hos New Hair Clinic, klicka här.

Det går absolut, skicka gärna bilder tagna med bra ljus och skärpa så vi kan göra en mer precis bedömning. Sänd dem till info@newhairclinic.se 

Kostnaden för en hårtransplantation är individuell, utifrån önskemål och behov. Om du behöver göra en mindre operation, kostar det inte lika mycket som för en stor. Kontakta oss för en prisuppgift.

Ja, vi samarbetar med Medical Finance där du enkelt kan ansöka om lån för din hårtransplantation. De erbjuder räntefria lån upp till 50.000kr. Ansök här: www.medicalfinance.se

Efter två veckor är vanligtvis alla hudskorpor vara borta. Lite rodnad kan sitta i beroende på din hudtyp.

Kan jag köra bil hem efter en hårtransplantation?
Dagen efter din hårtransplantation kan du köra bil hem.

Jag har ett ärr på huvudet, går det att sätta hår där?
Detta är inga problem och vi kan absolut hjälpa dig med det.

Får jag äta frukost och dricka kaffe innan en hårtransplantation?
Du skall vara fastande från kl. 24:00 kvällen innan din operation. Det går bra att dricka vatten, kaffe och te (utan mjölk) fram till kl. 06:30 på operationsdagen.

Jag har sedan tidigare gjort en FUT operation, kan jag snygga till ärret?
Vi har mycket erfarenhet inom detta område med och ger dig gärna en kostnadsfri konsultation.

Hur mår jag kvällen efter hårtransplantationen?
Du kan vara trött men du mår bra och smärta är inte vanligt.

Jag har långt att åka till er, kan jag övernatta på hotell i närheten av kliniken kvällen före min operation?
Du är välkommen till vår klinik redan kvällen före din operation om du har långt att resa, detta ingår i priset för din hårtransplantation.

Hur många hårtransplantationer görs per dag?
Vi har 1-2 patienter varje dag.

Kan jag få med mig mina operationsbilder hem?
Absolut! Bara säg till personalen vid hemgång så fixar vid detta.

Hur länge har New Hair Clinic arbetat med hårtransplantationer?
Vi har arbetat med hårtransplantationer sedan 1992.

Detta är inget problem, meddela oss så vi vet innan och kan förbereda ett dubbelrum åt er eller två enkelrum innan er ankomst.

Referenskunder

Många av våra kunder säger förutom att de är nöjda med resultatet, att de känner sig som hemma och värdesätter mycket den trygga omvårdnaden.

Hårtransplantation

Din trygghet är en del av arbetet när vi hjälper dig och andra människor med hårtransplantationer. Vi förstår att det finns många frågor samt en viss oro och det är helt normalt. 

Här hittar du information om allt som är gällande en hårtransplantation från våra hårspecialister.

Fakta om hårtransplantation

Hårtransplantation är ett generellt begrepp för att flytta hår från ett område på kroppen till en annan. Metoden som används när håret flyttas är den stora skillnaden när en hårtransplantation ska utföras. 

Tre hårtransplantations metoder

  • Microplus
  • Hårlyft
  • FUE

 

Vi jobbar med FUE och är den metod vi kommer att berätta mer om på denna sida. Vill du läsa om de andra metoderna har wikipedia en sida som ger sin beskrivning av en hårtransplantation.

Det utförs 100-tals hårtransplantationer i Sverige varje år med få komplikationer. Det räknas inte som ett stort ingrepp, det betraktas som ett säkert ingrepp och är idag mer som en kosmetisk behandling.

Hårtransplantation och FUE

I vårt yrke väljer vi FUE-metoden vid hårtransplantation och det är av goda anledningar. Efter 30 år i branschen har vi sett mycket, varit med om mycket och byggt upp en fin erfarenhet som är svår att slå. 

FUE innebär att man transplanterar grupper av hårsäckar från ett område till ett annat. Metoden kräver ingen skalpell och man behöver inte sy. Det gör metoden skonsam och ger en hårtransplantation utan ärr. För att sätta fokus på hårtransplantation finns en separat sida där du kan läsa mer FUE.

Hår transplanteras över hela huvudet

Idag är det inte bara transplantation för hjässan, det är vanligt med transplantation av skägg och ögonbryn också. Vi utför även den transplantationen, principen är den samma och du kan läsa mer om det på separata sidor. 

Hårtransplantation – Steg för steg

Det här avsnittet ger vi en inblick hur vi steg för steg jobbar med en hårtransplantation när du väljer en behandling hos oss på New Hair Clinic. Längre ner på sidan hittar du även vanliga frågor gällande en hårtransplantation.

Före behandling

Innan vi börjar en behandling kommer vi att mötas (du kan boka ett kostnadsfri möte från hemsidan), antingen på plats eller digitalt för att prata igenom din situation, förutsättningar och önskemål. 

Det är viktigt att vi ömsesidigt får ta varandra på pulsen. Du har troligtvis några frågor, vi behöver se din förutsättning och få vissa detaljer kring vad du skulle vilja uppnå med en hårtransplantation. Du kanske är orolig för din hårlinje?

När den kostnadsfria konsultationen är genomförd får du ett individuellt pris av oss utifrån den behandling du önskar och vi rekommenderar. Tackar du ja till prisförslaget bokar vi in ett datum för behandlingen där du besöker vår klinik för genomförande.

Inför hårtransplantationen

Det enda du behöver tänka på inför hårtransplantationen är att vara fastande mage från och med natten före ingreppet. Har du långt att resa ingår övernattning så att du är utvilad. Du får eget rum och kläder som du tar på dig innan behandlingen. Sedan görs en medicinsk undersökning och noggrann genomgång hur transplantaten ska placeras. När det är klart påbörjar vi arbetet. 

Under behandling

Först rakas de ytor som är överenskommet och sedan utför vår operationspersonal arbetet. Du får en lättare medicinering och sover under processen, den är helt smärtfri. Vi lägger på skyddande bandage och det ska sitta på till morgonen efter.   

Eftervård av hårtransplantationen

När du vaknar hoppas vi du känner dig pigg och du är välkommen att både äta och dricka. Du sover på ditt rum över natten. Dagen efter väcker vi dig för en lättare frukost och vi hjälper dig med att ta av bandaget. 

Vi går igenom resultatet och vad du ska tänka på de närmaste dagarna. Du får med dig skriftlig information, som vi tillsammans går igenom, för dina bästa förutsättningar.

Du lämnar kliniken och reser hem, pigg och fullt körbar. 14 dagar senare hör vi av oss för en avstämning. Önskar du kontakt tidigare är du såklart välkommen att ringa eller mejla.

Ett år senare

Efter ytterligare 12 månader kontaktar vi dig för att säkerställa att du är nöjd och trygg med ditt nya hår.

Priser

Alla våra priser är individuella efter behovet i din behandling. När vi haft ett möte och tagit fram ett pris utgår det från uppskattningen av arbetet i att genomföra behandlingen. Det ingår även boende på kliniken. Vill du veta mer om vår prissättning kan du läsa mer på sidan Hårtransplantation & Pris

Konsultation vid hårtransplantation

Funderar du på att göra en hårtransplantation är alltid första steg ett möte för konsultation på plats eller online. Vi både vill träffa dig och behöver träffa dig, för att kunna lyssna, samt förstå ditt behov. Idag är det lika enkelt att göra online som på plats i Stockholm, Göteborg eller Malmö / Lund

Har du några frågor om hårtransplantation som du inte hittar på den här sidan, tveka inte att kontakta oss! Välkommen att boka din tid hos New Hair Clinic!

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Läs mer…