Skip to main content

PRP-behandling

PRP är den mest naturliga metoden för att stimulera hårsäckarna till återväxt. Inga kirurgiska ingrepp krävs, inga kemikalier används och inga biverkning uppkommer.

På New Hair Clinic utför vi PRP-behandlingar både som komplement till hårtransplantationer, men även som fristående behandling. Vid PRP-behandling använder våra svenskcertifierade läkare naturliga tillväxthormoner från din egen kropp som sedan injiceras i kring hårbotten. PRP är effektivt både vid tunnhårighet och vid ärr-behandlingar.

Läs mer om PRP

Hårtransplantation FUE

Har din hårlinje krupit uppåt eller börjar det bli kalt uppe på hjässan? Med hårtransplantation från New Hair Clinic får du tillbaka det du förlorat – på lång sikt. Genom att använda ditt eget hår och de senaste metoderna säkerställer vi ett naturligt och långsiktigt resultat. Metoden som används är främst FUE.

Våra hårtransplantationer leds alltid av legitimerade svenska läkare och vi finns tillgängliga under hela resan – före, under och efter behandlingen. Våra kliniker i Lund och Stockholm erbjuder inte bara en snabb och komfortabel upplevelse med helpension och övernattning, utan även geografisk närhet. Du ska leva länge med ditt nya hår. Det ska vi också. Därför ser vi till att du är nöjd och trygg under hela processen.

Boka kostnadsfri konsultation

Hårtransplantation - Ögonbryn

Ögonbrynstransplantation är en ömtålig process. Ögonbrynet består av väldigt karaktäristiska och varierande hårstrån. De växer också i tydliga riktningar och vid transplantation krävs erfarenhet, expertis och rätt metoder. På New Hair Clinic erbjuder vi allt detta.

Transplantation av ögonbryn är en vanlig behandling, både i rent estetiskt syfte, men även efter olyckor eller post-kirurgi. Innan en eventuell ögonbrynstransplantation måste patienten besöka oss på vår klinik för en konsultation – antingen i Lund, Göteborg eller Stockholm.

Boka kostnadsfri konsultation

Skägg, mustasch och polisong

Helskägg, fylligare mustasch eller övertäckning av kala ytor? Oavsett önskemål kring ansiktsbehåring finns det mycket vi på New Hair Clinic kan åstadkomma. Men det finns mycket att tänka på – håret under hakan och runt munnen skiljer sig mycket från resten av kroppens hår. Dessutom kan pigmenteringen vara annorlunda.

Med FUE-metoden använder vi ditt naturliga hår och transplanterar det till önskad yta. Håret som transplanteras tas från ett område där hårets kvalitet och sammansättning motsvarar det som utgör skägg, mustasch eller polisonger. Resultatet blir fylligare, kraftigare och mer heltäckande ansiktsbehåring och behandlingen utförs alltid efter patientens specifika önskemål och trygghet i fokus.

Boka kostnadsfri konsultation

Hårtransplantation - Rekonstruktion

Olyckor händer, det är något vi får leva med. Men vi behöver inte leva med den estetiska påverkan en olycka eller operation kan innebära. Tack vare nya och moderna metoder för hårtransplantation kan ärr eller andra skadade ytor täckas över med patientens naturliga hår.

New Hair Clinic har i snart 30 år utfört hårtransplantationer i rekonstruktion syfte – alltid med patientens önskemål och trygghet i fokus. Vi kan dessutom återställa mindre lyckade resultat efter hårtransplantationer, utförda med omoderna metoder. Är du nyfiken på hur New Hair Clinic kan hjälpa dig eller någon i din närhet – kontakta oss här så återkommer vi.

Boka kostnadsfri konsultation

Resultat som syns

Vi vet att vi inte kan ge svar på allt på vår hemsida. Låt oss ringa upp dig för ett samtal kring dina önskemål och frågor gällande hårtransplantation

Se våra resultat

Ta hand om ditt nya hår

Vi lanserar snart vår webbshop. Under tiden kan du beställa ditt DermMatch, shampoo och balsam via mail.

Beställ via mail