Formulär

Metoder

Behandlingsmetoder

New Hair Clinic har arbetat med hårtransplantationer sedan 1992 och hos oss hittar du behandlingsmetoder för din tunnhårighet och ditt håravfall.

Vi arbetar med alla behandlingsmetoder (FUE-metoden, Strip-metoden och hårlaser) och hittar den lösning som passar dina förutsättningar bäst. Vi arbetar med sofistikerad teknik, och håller oss ständigt uppdaterade.

Vill du veta mer eller boka en kostnadsfri konsultation hos New Hair Clinic? Kontakta oss här!

Här nedan kan du läsa mer!

hair_test

FUE-metoden

fue-metoden, en klar fördel är att man kan utnyttja större tag-områden vid hårtransplantationen.

På så vis kan man även ta klenare hårsäckar, som kan ge finare hår till en hårlinje. På New Hair Clinic utför vi hårtransplantationer med FUE-metoden och har sedan 2010 drillat ut över 4 miljoner hårsäcksgrupper med FUE.

Visa hela sidan

fue

STRIP-metoden

New Hair Clinic har utfört hårtransplantationer med Strip-metoden sedan 1992.

Efter att du tagit plats i operationsstolen på New Hair Clinic planeras hårtransplantationen med Strip-metoden i detalj. Vi ritar upp konturen för hårlinjen och diskuterar oss fram till hur hårsäckarna skall fördelas.

Visa hela sidan

blank

FUE-metoden i ärr

New Hair Clinic började 2008 tillämpa en teknik för att behandla störande ärr med inplantering av hårsäckar, med hjälp av fue-metoden i ärr.

Tanken är inte ny, men man har tidigare alltid haft förbehållet, att hårsäckarna inte växer upp i samma höga procent som i vanlig hårbotten. Detta gäller fortfarande om man inplanterar genom att först göra en liten slits (ett litet instick). Men New Hair Clinic har sedan 2008 använt en teknik med FUE-metoden i ärr, som fungerar ytterst lovande.

Visa hela sidan

fuemetoden_arr

LaserCap

New Hair Clinic erbjuder lasercap, en hårlaserbehandling med stora fördelar jämfört med stationära lasrar eller laserkammar.

Bakom det amerikanska patentet står kända namn inom forskningen kring biologiska effekter av laserljus, bland andra professor Michael Hamblin.
LaserCap är utrustad med 224 dioder, var och en emitterande 650 nm rött laserljus och med en effekt av 5mw. En av de vanligaste ”huv-lasrarna” på marknaden, LHC 6000XL är utrustad med 30 dioder och har en total uteffekt av 120 mW. Behandlingen kan ske hemma framför TV:n. Detta är givetvis en stor praktisk fördel, som sparar mycket tid.

För vem kan LaserCap vara ett bra alternativ?
Vi kommer i första hand att erbjuda LaserCap till män och kvinnor, som vill förbättra sin hårkvalitet. Genom beprövad erfarenhet vet vi att främst yngre män i tidiga stadier av ärftligt manligt håravfall, liksom många kvinnor i olika åldersgrupper med tunnhårighet av olika orsaker, svarar bra på behandlingen. Dessa är även i fortsättningen den främsta målgruppen.

Visa hela sidan

lasercapx

KOMBI-metoden

New Hair clinic gör hårtransplantationer med KOMBI-metoden.

Då kan man kombinera FUE-metoden och Strip-metoden under två-tre dagar för att få ut maximalt antal hårsäckar vid ett tillfälle. Detta är en bra metod om man har mycket stora ytor som behöver täckas. Ring eller maila New Hair Clinic för mer information, 046-143280, info@newhairclinic.se

Kombi-metoden på New Hair Clinic

DermMatch

Den vanligaste orsaken till att håret ser tunnare ut är att hårbotten lyser igenom. Det förhindrar du enkelt med DermMatch.

Med hjälp av en speciell pensel målar man skalpen i samma färg som sitt eget hår, detta ger den visuella effekten av att tunna ytor effektivt förtjockas och mindre ljus lyser igenom. Befintlig hårväxt blir tjockare och fylligare, vilket hjälper till att förbättra effekten ytterligare. DermMatch lämpar sig för både män och kvinnor.

Visa hela sidan